Google Analytics

Ova web-lokacija koristi Google Analytics, uslugu web-analize koju nudi Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi takozvane "kolačiće", tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje omogućuju analizu korištenja web-lokacije. Informacije koje generira kolačić o vašem korištenju ove web-lokacije (uključujući vašu IP adresu) prenose se na Google i pohranjuju na poslužiteljima u SAD-u. Google će te informacije upotrijebiti za procjenu vaše upotrebe web-lokacije, za sastavljanje izvješća o aktivnostima web-lokacije za web-lokacije i za pružanje drugih usluga vezanih uz aktivnost web-lokacije i korištenje interneta.
Google također može prenjeti te podatke trećim stranama, ako to traži zakon ili ako treće strane obrađuju te podatke u ime Googlea. Google ni u koem slučaju neće povezivati ​​vašu IP adresu s drugim Google podacima. Instaliranje kolačića možete spriječiti postavljanjem softvera preglednika na odgovarajući način; Međutim, imajte na umu da, ako to učinite, možda nećete moći koristiti punu funkcionalnost ove web-lokacije. Koristeći ovu web-lokaciju, pristajete na obradu podataka o vama od strane Googlea na način i za gore navedene svrhe.


Kolačići

Izrazi "kolačići" koristimo za kolačiće i slične tehnologije obuhvaćene Direktivom EU-a o privatnosti u elektroničkim komunikacijama.


Šta su kolačići?

Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu ili uređaju s pristupom Internetu putem vašeg preglednika. Kolačići olakšavaju pregledniku pregledavanje web-lokacije. Sam kolačić ne može prikupljati podatke pohranjene na vašem računalu ili u vašim datotekama.

Ako poslužitelj može dohvatiti kolačiće putem web-preglednika, on omogućuje uslugu koja je jednostavnija za korištenje. Da biste zaštitili vašu privatnost, vaš preglednik web-lokaciji omogućuje pristup samo kolačićima koji su vam već poslani.


Zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo kako bismo saznali više o tome kako komunicirate s našim sadržajem. Kolačići nam također pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj web-lokaciji.

Kolačići pamte koji preglednik koristite i koji je dodatni softver preglednika instaliran. Ona također uključuje informacije o vašim željama i postavkama (kao što su jezik i država) koje će biti uključene kao zadane prilikom sljedećeg posjeta web-lokaciji. Kolačići vam također omogućuju ocjenjivanje stranica i ispunjavanje obrazaca.

Kolačići koje koristimo nazivaju se kolačići sesije. Automatski se isključuju kada zatvorite preglednik. Za više informacija o različitim vrstama kolačića koje koristimo, možete ih dobiti ovdje.


Kako se koriste kolačići trećih strana?

Za neke od značajki ponuđenih na našim web-lokacijama koristimo sadržaj trećih strana, primjerice kada posjetite stranicu koja sadrži videozapise na usluzi YouTube ili veze na uslugu YouTube. Ti videozapisi ili veze (kao i drugi sadržaji trećih strana) mogu sadržavati kolačiće trećih strana. Preporučujemo da pročitate smjernice tih vanjskih web-lokacija i saznate kako te web-lokacije koriste kolačiće. Više informacija o kolačićima trećih strana koje koristimo možete dobiti ovdje.


Kako mogu odbiti ili izbrisati kolačiće?

Iako ne koristimo kolačiće za prikupljanje osobnih podataka o vama, možete koristiti postavke preglednika da biste odbili ili blokirali kolačiće koje je postavio Speedminton® ili web-mjesto treće strane. Dodatne informacije možete pronaći u odjeljku pomoći preglednika. Napominjemo da većina preglednika automatski dopušta kolačiće. Ako ne želite koristiti kolačiće, morate aktivno izbrisati ili blokirati kolačiće.

Za više informacija o kolačićima općenito po brisanju ili odbijanju kolačića, možete posjetiti Internet na www.allaboutcookies.org, na primjer, ili posjetiti www.meine-cookies.org. Za više informacija o korištenju kolačića na preglednicima mobilnih telefona i kako odbiti ili izbrisati takve kolačiće, molimo pogledajte korisnički priručnik vašeg mobilnog uređaja.