Speedminton®

Speedminton GmbH, osnovana 2002. godine predstavljajući svijetu novi sport: Crossminton / Speed Badminton! Njegova jednostavna pravila čine sport podjednako atraktivnim pravim igračima i rekreativcima - svakome tko zna držati reket! Bilo natjecateljski ili rekreativno: Crossminton / Speed Badminton je igra bez granica.

Speedminton® proizvođači proizvode top opremu za Crossminton / Speed Badminton od najboljih materijala: rekete od aluminija ili ugljika, patentirane Speedere®, terene, i više - sve što je potrebno za igranje na plaži, u parku ili na ulici. Nema mreže! Igrajte bilo gdje, bilo kada!

Kratak povijesni sažetak

2001. u berlinskoj četvrti Kreuzberg, prvi igrači okupili su se oko brže i postojane na vjetar badminton igre. Neki od njih osnovali su malu tvrtku, Speedminton GmbH, i uspjeli prenijeti ideju za jedan sasvim novi sport - Crossminton / Speed Badminton - i razviti odgovarajuće proizvode za ovaj sport u roku od samo pet godina. Speedminton® je započeo marketing za prve setove za igranje u 2005. godini i od tada raste i razvija se.

Partnerstvo s ISBO-om i top sportaši, dali su Speedmintonu® priliku za poboljšanjem kvalitete njihove opreme. S tržišnim udjelom od 80%, Speedminton® je svjetski lider Crossminton / Speed Badminton opreme. Donacijama Crossminton / Speed Badminton organizacijama diljem svijeta Speedminton® daje potporu razvoju sporta. U 2011. godini prvo ICO Speedminton® Svjetsko prvenstvo održano je u Berlinu.

Crossminton / Speed Badminton osvaja svijet. Više od 2,5 milijuna rekreativnih igrači, od kojih je većina u Europi. Speedminton® također možete igrati i u Australiji, Brazilu i na Mauricijus . 2012. Speedminton® Sporting Goods Inc. osnovana je u Kaliforniji.

Speedminton GmbH (Headquarter)

Trachenbergring 85
12249 Berlin
Deutschland

Tel.: 0049 (30) 69 56 77 40
Fax: 0049 (30) 69 56 77 41
Email: info-garbage-@-garbage-speedminton-garbage-.-garbage-com